Over Ons

Historiek

Metaalhandel Pillaert vindt zijn oorsprong in de eenmanszaak van Roger Pillaert (jaren '70) die kleinschalig startte met de ophaling van oud ijzer. Naarmate de jaren vorderden, breidde het bedrijf haar dienstverlening uit met de verkoop van nieuw ijzer en kleine afgewerkte producten.

 

Op 1 oktober 1992 werd de eenmanszaak omgevormd tot Metaalhandel Pillaert bvba en werd meteen ook het aanbod aan metaalwaren sterk uitgebreid. Sindsdien staan An Pillaert en Dominiek Vandenberghe samen aan het roer.

 

Vandaag (2019) telt ons bedrijf een twintigtal werknemers en geldt ons bedrijf als referentie in de regio inzake de handel van nieuwe metalen én de aan- en verkoop van oud ijzer. Samen met ons dynamische team mikken we op een goede en flexibele dienstverlening.

 

Vandaag gebeld, is straks geleverd!

Metaalhandel Pillaert

Metaalhandel Pillaert is een gevestigde waarde in de streek. Ons bedrijf gevestigd in Westvleteren levert metaalwaren op maat voor woning-, industrie- en landbouw en particulieren dankzij een uitgebreid machinepark. Als trouwe partner in de metaalsector speelt de firma flexibel en snel in op de steeds groeiende vraag van de klant. Met een uitgebreid aanbod en een ruime voorraad helpt Metaalhandel Pillaert u graag verder.

 

Het aanbod van metaalwaren wordt steeds uitgebreid waaronder een ruim assortiment aan profielplaten (dak- en wandplaten) en tuinafsluitingen. Ook het machinepark groeit mee. Zo beschikken we nu ook over een snij- en plooimachine voor netten en onze automatische beugelmachine maakt het mogelijk vlot beugels en korven te leveren. Als klant van Metaalhandel Pillaert kunt u bovendien gebruik maken van het machinepark voor eigen bewerkingen. Metaalhandel Pillaert levert uw bestellingen thuis of voorziet in het gratis gebruik van aanhangwagens tot zes meter lengte.